nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Geniet in juni van de stilte voor de storm

Geplaatst: 28-05-2024

De zomer komt eraan en juni biedt de perfecte gelegenheid voor een heerlijk lang weekend weg. De dagen zijn lang, de zon schijnt volop, en er is geen betere tijd om te genieten van de buitenlucht. Bij vakantiepark de Wulp nodigen we u uit voor een ontspannen en plezierig verblijf te midden van de natuur.

Juni heeft de langste dagen van het jaar en geven u daardoor meer tijd om te genieten van de zon en de prachtige omgeving. Of u nu een wandeling maakt, fietst door de duinen, of gewoon ontspant met een goed boek, u kunt optimaal profiteren van de extra daglichturen. Daarnaast profiteer je nu nog van de rustige sfeer voordat de zomervakantie begint en de drukte toeneemt. 

Verblijf in een van onze twee typen chalets: de Classic en de Deluxe. Beide zijn volledig ingericht voor een fijn verblijf, zodat u zich direct thuis voelt. Daarnaast bieden we ook een speeltuin, voetbalveld, een gezellige brasserie, en een recreatieruimte met een pooltafel en tennistafel.

Gelegen in het prachtige Noordwijk, biedt onze locatie eindeloze mogelijkheden voor verkenning. Ontdek de prachtige stranden, maak een wandeling door de duinen, of breng een bezoek aan de historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes in de buurt.

Speciale Aanbieding voor Juni

Boek nu uw weekend weg in juni bij vakantiepark de Wulp en ontvang een gratis welkomstdrankje! Voeg simpelweg "juni" toe bij opmerkingen tijdens het boeken en geniet van een verfrissend drankje bij aankomst in onze brasserie.

Mis deze kans niet en reserveer vandaag nog uw plekje voor een heerlijk lang weekend vol ontspanning en plezier.

Nieuws overzicht